Thursday, 5 April 2012

ehem2.. inTroDuction :)

Assalamualaikum..
hmm..macam mana nak mula erk? tadi masa mula2 nak type, punya la excited.. tup2 masa dok type, blurr sebentar! huhu.. oke.. firstly, nama aku noor ramizah hanani binti ramly. kiranya aku ni ramly's and norafiza's daughter.. the only daughter oke.. aku dilahirkan tanggal 21 januari 1994.. now umur aku dah mencecah 18 tahun.. dah boleh kawen taw! hehe.. ( gatai aeh!hihik! :P ).. dok tunggu nak sambung belajaq je la.. aku ni sekali tengok orang mesti kata sombong and pendiam..  hurm, memang salah la depa tu.. tu la orang kata, "Don't judge a book by it's cover!".. aku tak sombong aeh.. cuma aku malu kalau dengan orang yang aku tak kenai.. tapi bila dah lama sikit, haa mula la nak jadi diri sebenar aku.. Pendiam? bukan noor ramizah hanani la tu.. kategori riuh gak la aku ni.. tapi dengan certain orang jea la.. yang rapat dengan aku jea la tau perangai aku cam na.. hmm.. tak tau dah nak story apa.. biasa la first entry aku.. oke, undur diri dulu.. kita jumpa next entry yea? :) bubye! assalamualaikum..